top of page
Obrázek autoraBe_on the Screen

Jan Hugo Ronovský & Ivo Cach | PlayBox: Hunt


Vaším cílem je držet si korunu co nejdéle a přetahovat se s ostatními o její vlastnictví. Úžasná hudba vás naladí, napumpuje a hodí do skvělého zážitku, který můžete sdílet s ostatními.

 

PlayBox: Hunt je fast-paced kompetitivní hra pro 2–4 hráče. Vaším cílem se stává držet si korunu co nejdéle a přetahovat se s ostatními o její vlastnictví. Doprovázet vás budou malebná a různorodá prostředí kombinující 3D a 2D grafiku. Úžasná hudba od opravdových jazzmanů (Baťa Projekt) vás naladí, napumpuje a hodí do skvělého zážitku, který můžete sdílet s ostatními.




PlayBox: Hunt | počítačová hra | .jpg a .png

Jan Hugo Ronovský | Ivo Cach | 18 let 

 

Česká republika  – Gameart SSUD Brno 

81 zobrazení7 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

7 Kommentare


setaceousbarely
17. Sept.

What a wonderful sense of belonging and encouragement this blog provides! strands game

Gefällt mir

isabell lisa
isabell lisa
11. Sept.

Wonderful article. This blog is impressive, and I’ve been checking it frequently.Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your further post thank you once again. moto x3m

Gefällt mir

lolagrantaassdd
29. Aug.

This post was very informative. Thanks for sharing! URL

Bearbeitet
Gefällt mir

fnaf susi
fnaf susi
24. Aug.

I thoroughly saw your article. For some reason, you seem to adore quordle. We can assist you in having more pleasure. Welcome at any moment.

Gefällt mir

3 vex
3 vex
13. Aug.

Because it is excellent and creative, I think your idea will be duplicated and used to inspire new ideas. five nights at freddy's

Gefällt mir
bottom of page