top of page
Obrázek autoraBe_on the Screen

Nika Hanotska | Závislá duše



Závislost na internetu je nemoc 21. století. Nejčastěji se s ní setkávají děti a dospívající. Problém vzniká stresem, nedostatečnou pozorností vůči dítěti v rámci rodiny a také kvůli přehnaně protektivním rodičům.

Jmenuju se Nika Hanotska. Je mi 16 let. Jsem studentka Moravské střední školy, obor grafický design. Pro tuto soutěž jsem se rozhodla udělat animaci o závislosti na telefonu. Závislostí se v užším kontextu rozumí dlouhodobý, trvalý vztah k někomu nebo k něčemu, vycházející z pocitu silné touhy nebo potřeby toto uspokojit. Takový stav ovlivňuje jednání závislého člověka a omezuje jeho svobodu. Závislost na internetu je nemoc 21. století. Nejčastěji se s ní setkávají děti a dospívající. Problém vzniká stresem, nedostatečnou pozorností vůči dítěti v rámci rodiny a také kvůli přehnaně protektivním rodičům. A závislost na internetu může vést nejen ke zhoršení psychického, ale i fyzického zdraví dítěte. V této animaci je oběť – malé dítě závislé na svém telefonu, a monstrum – jeho závislost. Animace zobrazuje noc, dítě, které by mělo spát, nespí a opatrně se vplíží do pokoje. 


Závislá duše | animace | .mp4

Nika Hanotska | 16 let 

 

Česká republika – Moravská střední škola, Olomouc 

116 zobrazení8 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

8 Comments


Emerson Douglas
Emerson Douglas
před 5 dny

In the course of my research for an article on the same subject, I stumbled upon yours. geometry dash

Like

Deshaun West
Deshaun West
Sep 26

friday night funkin' is renowned for its vibrant modding community, constantly churning out new tracks, characters, and levels. This brings endless fresh experiences and continuous exploration for players. High-quality mods attract many new players, contributing to the spread of this gripping game.

Like

kristinacrobles
Sep 22

Internet addiction is increasing every year, many children are exposed to tablet and phone screens for hours at a young age, parents choose tablet and phone as an easy way to distract their children, this should not be the case, of course, I'm not saying people should completely disconnect from technology, but a certain amount of time can be set, I like to spend time playing games like basketball legends, but I don't spend most of the day looking at the screen.

Like

Dingoal Warlocket
Dingoal Warlocket
Sep 05

In a more limited sense, addiction geometry dash refers to a prolonged and enduring connection to a someone or object, driven by a strong need or necessity to fulfill it. An addiction of this kind impairs the behavior of an individual and restricts their autonomy.


Like

fnaf susi
fnaf susi
Aug 24

I am truly amazed! We greatly appreciate your provision of this invaluable information; your article is outstanding. Additional shares would be fantastic. run 3

Like
bottom of page