top of page
Obrázek autoraBe_on the Screen

Noemi Fleková | Cesta za podzimním listem 


... všimněte si té zvláštní radosti, která plyne z na první pohled nepatrných věcí...

Jmenuji se Noemi Fleková, je mi 17 let, studuji Moravskou střední školu, obor grafika, a toto je můj projekt “cesta za podzimním listem”.


Jedná se o velmi krátkou animaci, která byla inspirována krásami, kdy příroda může vytvářet momenty pro bezplatné užívání a potěšení. Použila jsem techniku kreslení snímek po snímku v Adobe Animate, což umožnilo zachytit dynamiku pohybu jak padajícího listu ze stromu, tak pronásledující kočky. Animace je velmi technická – snažila jsem se prezentovat kvality v minimalistickém stylu prostřednictvím různých animací, ale je navržena s hlubším záměrem doručit poselství související s hledáním krásy v jednoduchých věcech a se vztahem s přírodou. V tomto případě se motivem stal list padající ze stromu a vedoucí kočku na louku.  Tato animace byla vytvořena s využitím softwaru Adobe Animate, nástroje pro tvorbu digitálních animací. Symbolizuje vůdce nebo průvodce na cestě k objevování nových krás a zázraků. Kočka má symbolizovat zvědavost a dobrodružného ducha, který je zakořeněn v každém z nás. Louka, kam kočka přichází, reprezentuje místo míru, harmonie a neomezených možností, kde lze najít vnitřní klid a radost. 


Animace je kombinací tvůrčí vášně a hlubokého ocenění přírodního světa, který nás obklopuje. Užijte si zastavení a rozhlédnutí se kolem, všimněte si té zvláštní radosti, která plyne z na první pohled nepatrných věcí, které nám každodenní život přináší. 

 




Cesta za podzimním listem | krátký animovaný film | .mp4

Noemi Fleková | 17 let 

 

Pod vedením Leony Hlavinkové

Česká republika

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page