top of page
Obrázek autoraBe_on the Screen

Václav Kovalčík | Architektura města Opavy 



“Ulice Mezi trhy propojuje dvě opavská náměstí – Dolní s Horním. Z určitého bodu je zde vidět věž opavské Hlásky, ve které sídlí radnice města. To je dominanta města, kterou mám rád a která má své místo v centru už od 17. století.” 

 

Město Opava slaví 800 let od svého založení a stalo se nám tak hlavním inspiračním zdrojem pro krátké animace. Každý z žáků si vybral architekturu, místo nebo sochu, která ho zaujala ať už z důvodu účelu, vzhledu nebo historie. Následovala tvorba storyboardu, volba animační techniky – plošková nebo kreslená animace.


Václav Kovalčík: “Ulice Mezi trhy propojuje dvě opavská náměstí – Dolní s Horním. Z určitého bodu je zde vidět věž opavské Hlásky, ve které sídlí radnice města. To je dominanta města, kterou mám rád a která má své místo v centru už od 17. století.” 

 

Architektura města Opavy | animace | .mp4

Václav Kovalčík | 13 let 

 

Pod vedením Pavlíny Janíkové 

Česká republika – Výtvarný obor ZUŠ Opava, Solná 417/8, 746 01 Opava 

 


11 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

1 Comment


wawebe3098
před 6 dny

Experience seasonal ingredients and themes in papa's pizzeria game. Celebrate holidays and special events by offering limited-time ingredients and decorations that add variety to the game and keep customers excited about your menu.

Like
bottom of page