top of page
Obrázek autoraBe_on the Screen

Žáci 2. A 2. ZŠ Napajedla | Kočky



Žáci se pokusili ve spolupráci s Muzeem jihovýchodní Moravy ve Zlíně proniknout do tvorby Hermíny Týrlové, české režisérky, scénáristky a spoluzakladatelky animovaného filmu, jejíž tvorba je spojena právě s městem Zlín.

 

Přiblížit dětem vznik animovaného filmu a celého kouzelného světa animace je nelehký úkol. Žáci 2. A 2.ZŠ Napajedla se pokusili ve spolupráci s Muzeem jihovýchodní Moravy ve Zlíně proniknout do tvorby Hermíny Týrlové, české režisérky, scénáristky a spoluzakladatelky animovaného filmu, jejíž tvorba je spojena právě s městem Zlín. Při návštěvě muzea vznikla tři krátká videa s názvem Kočky, v nichž žáci oživili papírová zvířátka. 






Kočky | tři krátké animované filmy | .mp4 a .avi

Žáci 2. A 2. ZŠ Napajedla, 8 let 

 

Pod vedením Hany Škodíkové

Česká republika – 2. ZŠ Napajedla, Komenského 298, Napajedla 763 61 

129 zobrazení3 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

3 Comments


niyajel871
Sep 27

Je skvělé vidět lidi, kteří se učí umění animace prostřednictvím projektů jako 'Kočky'! Je to skvělá příležitost, jak se ponořit do tvůrčího procesu. Mimochodem, pokud rádi relaxujete nejen kreativitou, ale i hrami, doporučuji věnovat pozornost zahraničním https://cz.zahranicnikasina.com/ online kasinům. Je to vzrušující způsob, jak trávit čas a zároveň si užívat různé hry a skvělé bonusy. Kdo ví, možná po vytvoření animace budete chtít zkusit své štěstí! Mnoho zahraničních kasin dnes svým hráčům nabízí nejen klasické hry, jako jsou automaty a poker, ale také živé hry s dealery, unikátní bonusy a bezpečné platební metody včetně kryptoměny.

Like

fenahy
fenahy
Sep 20

Doporučuji vám zkusit si zahrát na tak skvělé stránce z České republiky jako je - https://ceskeonlinekasina.cz/ , nové online casino , nedávno jsem tuto stránku objevila a je prostě úžasná, super uživatelsky přívětivé rozhraní a krásný design, a hlavně, hry zde jsou prostě k nepřečkání, vše je na nejvyšší úrovni a je jich mnoho, pokud máte rádi vzrušení a hry, tato stránka je konečně stvořena pro vás, pojďte a vyhrajte.

Like

Marco Stegen
Marco Stegen
Jul 29

Thanks for this great post. It was very informative and well-written. Solar

Like
bottom of page